Het verhaal van Swaegers
Met meer dan 35 jaar ervaring
Jaren '70
Eind jaren ’70 start de familie Swaegers een eigen vee- en vleesgroothandel in Rijkevorsel, de eerste stappen in een succesrijk bedrijfsverhaal.
Jaren '80
Enkele jaren later tonen ook de zussen van de familie, Denise en Lutgard Swaegers, hun ondernemersbloed. Zij startten, ook in Rijkevorsel, een beenhouwerij en bouwen mee aan de naamsbekendheid van de familie.
Jaren '90
Begin jaren '90 richt de familie Swaegers het slachthuis en de uitsnijderij op in Hoogstraten zoals we deze vandaag de dag kennen
Jaren '00
In de jaren ‘00 volgt een eerste grote opschaling en moderniseren we onze faciliteiten met de nodige en nieuwe infrastructuur.
Jaren '10
Een tiental jaar later breidden we onze koel-, vries- en inpakruimte uit en vernieuwen we onze uitsnijderij. In 2019 vindt binnen de familie een overname plaats en schrijft de volgende generatie ook al enkele jaren mee aan ons verhaal.
Vandaag
Anno 2022 zijn we bij Swaegers een gevestigde waarde in onze sector en bouwen we verder op het werk van de vorige generaties. Zo blijven we streven naar kwaliteitsvol vlees door onze passie, kennis, aanpak en investeringen.
Key Numbers
Werkwijze & Aanpak
Wij werken volgens de korte keten en voorzien zelf in iedere fase, van livestockselectie tot het leveren van bestellingen.